Tips en Gebruiksaanwijzing Vliegtickets Bestellen

 

 

Geen Credit Card? Advies of hulp nodig? U kunt uw ticket niet vinden? Vertrek binnen 72 uur?
Mail

 

Alle Bestemmingen
Vliegticket aanbiedingen
Vliegreis met meerdere tussenstops


 

Wanneer u een zo laag mogelijk tarief wilt vinden, dan kunt u het beste minimaal een nacht van zaterdag op zondag in uw verblijf laten vallen. Dit voorkomt een hogere ticketprijs.
De perioden waarin men de laagste tarieven hanteert zijn; van februari tot mei ( uitgezonderd Pasen ) en van september tot november.
Uiteraard is het de datum van vertrek die bepaalt welke tarieven gehanteerd worden.
Vertrekken op maandag tot en met donderdag zijn over het algemeen goedkoper.
Retourvluchten zijn over het algemeen goedkoper dan een enkele reis, vooral in Europa.

Over het algemeen kunt u beter vliegtickets meer dan een paar weken voor vertrek kopen, dit voorkomt een hogere ticketprijs. U kunt daarbij het beste eerst de aanbiedingen raadplegen.

Indien U GEEN voorkeur voor een maatschappij invoert in het zoekformulier toont het systeem de kortste vluchten. Deze zijn echter niet altijd de goedkoopste. Indien U het systeem het traject van Uw keuze zowel MET als ZONDER voorkeur voor maatschappijen laat zoeken heeft U keuze uit zowel de kortste als de goedkoopste vluchten.

Kies altijd voor de belangrijkste trajecten. Vliegen met 1 ticket van bijvoorbeeld Amsterdam naar Caracas ( met tussenlanding in Madrid ) KAN duurder zijn dan het kopen van 2 tickets voor respectievelijk het traject Amsterdam - Madrid (ticket 1) en Madrid - Caracas (ticket 2).

Om een zoekopdracht naar beschikbare tarieven te laten uitvoeren dient U op de eerste pagina van de zoekmachine de gevraagde gegevens in te vullen.

U dient te kiezen en/of in te vullen: Retourvlucht/ enkele reis of rondreis. LET OP!! Van een retourticket dient ALTIJD in ieder geval de heenreis te worden gebruikt. Als U niet komt opdagen voor de heenreis annuleert de airline ook direct Uw terugvlucht en verkoopt men Uw stoelen aan een andere passagier!!

Het aantal meereizende volwassenen, kinderen en baby's De gewenste vertrekplaats. Hier is standaard Amsterdam ingevuld, maar dat kan door Uzelf worden gewijzigd in iedere andere gewenste vertrekplaats wereldwijd De gewenste vertrekdatum De gewenste bestemming waar dan ook ter wereld De gewenste terugreisdatum Flexibele data; deze optie vinkt U aan als U graag wilt dat de zoekmachine ook op omliggende data zoekt naar nog lagere tarieven. LET OP!! Het zoekresultaat kan dan ook vluchten tonen op andere vertrek en retourdata dan ingevuld!!

Alleen rechtstreekse vluchten; dit vinkt U aan als U alleen wilt zoeken naar rechtstreekse vluchten. LET OP!! Het zoekresultaat toont dan NIET de eventueel goedkopere vluchten met tussenlanding! Voorkeur airline; deze optie gebruikt U alleen als U specifiek met een bepaalde airline wilt vliegen. LET OP!! Eventuele goedkopere vluchten van andere airlines worden dan NIET getoond!

Reisklasse; hier kunt U aangeven of U in een duurdere klasse wilt vliegen. Het systeem zal, als U hier niets wijzigt, altijd zoeken naar de goedkoopste economy class stoelen

:    

 
  Ga nu naar de vliegtarieven: Alle Bestemmingen
Vliegticket aanbiedingen
Vliegreis met meerdere tussenstops